rosnizam's FotoPage

By: rosmahyati dziauddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 28-Jan-2009 19:10 Email | Share | | Bookmark
selamat berpisah Izan & Iko

kini giliran Izan & Iko plak balik ke m'sia setlh 4 thn menjalani kehidupan di bumi Notts...aku ni bila tgk org balik m'sia..sedey rasanya..kalu ble balik m'sia saat ni nak je aku balik sama..tp apakan daya cik abg kesygan masih lg berbaki 2 thn menimba ilmu dan memerah kederat dia kat sini..(1st review pun dia tak lps lg camne aku nak balik) huhuhuhuhu..rindunya kat mak dan abah...rindu nak cium keharuman udara dan rumput m'sia..

kami reramai yg masih tinggal di notts ni berkumpul kat rumah eija dan lee sbb izan dan iko lepak rumah diorg malam tu..mandangkan diorg dh pulang kunci rumah diorg ari senin.

pada Izan dan Iko..selamat jalan dan salam perpisahan dr kami sekluarga di bumi Notts..semoga kita bertemu semula di m'sia..kami sekluarga memohon ampun dan maaf jika ada melakukan kesalahan dan gurau senda yg buat korang tercuit hati atau tersinggung perasaan...mohon maaf byk2 yek..kira 0-0 yek zan...



Tuesday, 27-Jan-2009 12:56 Email | Share | | Bookmark
cite zaman skolah

 
 
 
huahahaha..rasanya dah berkurun dan bersawang gile dh fp aku nie hah..bkn sorang 2 je member2 tp ramai yg sound dh sakit mata mandang entry mata aku tu..tp dek kerana tahap kemalasan yg malampau..aku buat derk jek..

tp arini tahap kebosanan terlampau sgt la..td dok chat dgn eija dia sound psl entry mata tu..so aku rajin2 kan le diri kekonon nak update fp nie.. ..atas nasihat eija aku letak je le gambo dan stori lama yg aku ingat2 dlm kotak memori kepala aku nie..

firstly..nak tunjuk kat korang member kamcing aku dr kecik smpi skang ni..aku panggil dia OYAN...tp nama panjang/penuh/betul dia SITI ZULNORAIN..skang ni dia lepak kat pasir gudang..ada anak sorang sama baya dgn nurul anak aku yg no 2 tu..tp anak dia lelaki..pastu sambil ada member kamcing aku ada ala2 member kamcing gak..LYNN dan ANIE..kisah diorg skang aku tak tau sgt le sbb abih je skolah dl trus lost contact..kalu nak kata ada on/off pun tak tau sgt le nak habaq kat korang camne..sbb mmg gitu2 je bite diorg yg aku tau..tp rindu sebenonya nak tau stori diorg skang nie..
tak sangka aku..dlm aku korek2 file2 gmbr kat dlm pc ni.ada byk gak gmbr2 masa zaman skolah dl yg aku save kat sini..hehehehe..tp paling best bile nengok gmbr lelama ni bila tengok diriku yg slim tak bulat mcm skang..

mandangkan aku ni anak peneroka..so duduk felda kat Kota Tinggi, skolah pun skolah menengah biasa je le..nama skolah aku dl Sek Men Bandar Mas..pada bebdk skolah aku dl mana yg masih kenal2..atau ingat2 lupa kat aku..contact le balik weii..bule tuko2 stori.hehehehe..toksah cite psl skolah masa form 1-3 lah..trus je amik stori form 4 best sket..masa tu dh mmg anak dara sunti beno dh.. Aku dan kekawan amik kelas prinsip akaun 4 Darul Ilmi(thn 1994-95)..perghhhh satu2 nya kelas yg amik akaun masa tu..sbb kelas ni tgh2 antara kelas aliran Sains dan Ekonomi..bdk dlm kelas aku tu tak ramai pun dlm 24 org kot..ada amik gambo kelas dl..tp aku tak scan le lgpun gmbr tu ada kat m'sia..abai je le..bdk laki ada 6 org je yg lbh2 tu semua bdk pompuan..

aku dgn kekawan aku ni kalu ada event apa2 musti nak kena pakai dressing yg lbh krg sama..hehehe cam boria gitu..konon2 masa tu sehati sejiwa le.ada lg 3,4 gmbr yg aku scan pakai dressing yg hampir2 sama..tp malu le nak papar kat korang..hehehe..yg dh ada tu pun aku dh segan nak tunjuk sebenonya..tp gitu le aku masa zaman skolah dl..terejal tu jgn cite le..walaupun dlm berempat ni aku la yg paling tak terejalnya..bole tahan je le bak kata org..sib baik abih belajo jd org..kalu idak tak tau le aku jd apa skang nie.. sesungguhnya kenangan zaman skolah dl tetap menjadi memori yg indah utk aku kenang..memori yg mencuit hati dan memberi aku seribu pengalaman dan pengajaran dlm hidup aku..


Monday, 26-Jan-2009 11:57 Email | Share | | Bookmark
godeh punye godeh

 
 
 
View all 4 photos...
tak sangka aku..dlm godeh punya godeh gambo lama2..terjumpa lak gambo masa sblom berangkat ke UK thn lps..sbb seingat2 tak de amik gambo pun masa tu..ntah maybe si biras aku tu ada send kot thru email..aku je tak perasan dan tak teringat dh save dlm pc..

bila nengok gambo mereka2 yg htr aku masa tu..sayu palk rasa hati nie.iyelah dh hampir setahun setengah aku tak mandang muka diorg secara live..balik2 nengok gambo..tak sama bile dpt pandang muka diorg depan2...


Thursday, 17-Jul-2008 10:25 Email | Share | | Bookmark
sahabat!!!

 

Apakah anda tahu hubungan antara 2 biji mata anda?
Mereka berkelip bersama, bergerak bersama, menangis bersama,
melihat bersama dan tidur bersama malah menutup pandangan terakhir
pun bersama, meskipun mereka tidak pernah melihat antara satu sama lain
...kecuali melalui cermin..... persahabatan seharusnya seperti itu...
kehidupan akan kurang ceria tanpa sahabat...


minggu ini adalah "MINGGU KAWAN SEDUNIA"... siapa kawan anda? kirim message ini tuk
semua kawan anda termasuk saya jika saya salah seorang kawan anda....
lihat berapa banyak anda dapat kiriman balik dari mereka...
jika anda mendapat lebih daripada 3, itu bermakna anda adalah seorang
kawan yang penyayang...



Wednesday, 16-Jul-2008 14:34 Email | Share | | Bookmark
Tanda-tanda org ego

1.Bila diberi jawatan rasa sangat seronok
2.Jika tak dilantik rasa tak senang
3.Jika dia seorang ketua - memberi arahan dengan kasar
4.Jika dia seorang pengikut - tidak taat
5.Emosional
6.Cepat Marah
7.Bergaul dengan orang bawahannya hanya untuk menonjolkan diri
8.Sukar menerima pendapat orang lain
9.Tidak suka kalau orang lain bagi pandangan
10.Mencelah cakap orang dalam majlis
11.Sangat suka kalau pandangannya diterima orang
12.Tidak berdoa selepas solat
13.Tidak suka sst kemajuan atas bantuan orang lain
14.Suka tinggikan suara

--
If you want something,
you just go for it..
if you get it, you won..
but if you don't get it,
you don't lost
at least you have tried..
it's never a shame to lost after trying..


but it is a shame if you lost without trying..
sit back..and thinks about my words..
and you will know..
that i'm not lying"


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net